Cestování: Třetí den

11.09.2015 03:24

Když mi ráno zvonil budík v 6:50, nemohla jsem uvěřit tomu, že už je tolik hodin. A stejně tak všichni ostatní, protože budík vzbudil dříve všechny než mě. Ráno jsme se všichni zkulturnili a šli na vytouženou snídani, na kterou už jsme se všichni těšili, protože konečně pořádná snídaně. Hotel nebyl nijak velký, takže ani snídaně nebyla nijak extrémně velká, ale od všeho byl dostatek. Já osobně si dala nejdřív sladké a pak slané. Většina věcí byla výborná. Pak jsme vyrazili na cestu, protože jsme měli být do šesti v Tampě a cesta trvala ještě 7 hodin.

Cesta zase utekla jako nic. Taky jsme se zastavili v našem oblíbeném Applebee’s, které zase nezklamalo. Asi jsme dost pobavili paní servírku, když jsme si všichni dali nejdřív stejné pití a pak všichni, kromě Vojty, i stejný burger.

Poté už jsme před sebou měli asi jen hodinu cesty do Tampy. Hned jak jsme se přiblížili k Floridě, tak všechna krajina začala být krásná. Všude spoustu palem a celkově se příroda hrozně změnila. Vzhledem k tomu, že jsme den strávili opět na cestě, tak jsme toho moc nezažili. Ale napíšu vám alespoň něco o couchsurfingu.

Přes tuhle aplikaci jsme si našli ubytování na dvě místa našeho cestování. První je právě ubytování v Tampě. My s Lindou bydlíme u třiceti jedna letého kluka, který nám dal vlastní ložnici s vlastní koupelnou. Do koupelny nám připravil všechno jako v hotelu, takže každá máme dva ručníky - velký a malý, šampón, kondicionér a mýdlo. Nabídl nám, že cokoliv chceme v bytě k jídlu a pití, tak si máme vzít. Dokonce i po procházce jsme na stole měli připravené heslo k Wi-Fi. Prostě super.

Teď ještě k procházce. Po cestě už jsme viděli, že je blízko nás moře a tak jsme chtěli vyrazit na pláž. Bohužel pláž nikde blízko není a tak jsme se šly s Lindou projít aspoň podél moře. Bohužel veškeré přístupy k moři jsou soukromé, a tak jsme se k nim nedostaly. Tak vám sem dám trošku fotek.