Co se děje nového?

13.07.2015 19:13

Jsme tady už dva měsíce a jeden den a novinek moc nepřibývá. Řešíme pořád cestování, které nás čeká už za krásných 8 týdnů, a myslím, že se ho nemůžeme dočkat. Nevím, jestli jsem někde zmiňovala, že jsme už ucelená parta, jak budeme cestovat. Naší skupinu tvoří tři kluci -David, Libor a Vojta a my dvě s Lindou. Náš plán na cestování je byť trošku náročný, tak si myslím, že krásně zvladatelný v případě, že všechno vyjde. Hned druhý den poté, co končíme v práci a vyrazíme směr New York. Tam si uložíme kufry k Lindy tetě a vyrazíme s taškami a půjčeným autě směr jih. Tam máme v plánu procestovat několik krásných míst a vrátit se do New Yorku, kde budeme mít tři dny, abychom si ho prohlídli a zažili vše, co by každý turista v NY měl zažít. Nechci to psát moc dopodrobna, protože bych pak neměla čím překvapit, až se cestování bude konat.

Nicméně co se týká šeků, tak s těmi to jde od desíti k pěti. Zaměstnavatel nám konečně začal strhávat ubytování a ještě jsme měli neplánované volno, takže poslední šek byl k pláči. Kdybychom pracovali pořád stejně, tak nám asi výplaty pokryjí počáteční náklady, ale tím, že tady platíme ubytování a jídlo, tak vyjdeme s penězi asi jen tak tak. Uvidíme, jak dopadne celkové shrnutí Work and Travel, o kterém určitě taky napíši, až se vrátíme.

Tenhle týden jsme měli jít na party jen jednu. Amel nám o ní řekl a pak jen napsal, že se nekoná. Jenže o tom, že se ruší, už neinformoval Alexe. Takže včera přijel Alex z práce, hned skočil do sprchy, vyvoněl se a připravený čekal doma. My ostatní jsme v klidu byli doma, nikdo nic neřešil. Jen jsme se ho zeptali, jestli ví, že jde v pondělí do práce. A on hned na nás vyjel, kdy jsme jako naposledy mluvili s Amelem. Tak jsme se ptali proč a on, že se jde dneska k němu na párty. No tak jsme mu oznámili, že se dneska žádná párty konat nebude a byl strašně naštvaný. Pak se snažil celý večer dovolat Amelovi, aby zjistil, kam jde na bazén, ale ten nezvedal telefon. Když jsme se ráno probudili, tak už doma nebyl. Takže ho Amel asi odvezl do práce.

Slibuji, že hned, jak se bude v našich stereotypních životech něco dít, tak o tom určitě napíši delší články, ale teď prostě nemám moc o čem psát, tak mi přijde zbytečné něco publikovat. Přikladám dvě fotky. Jedna je naše zkrášlování po večerech a druhá, jak David pořádně maká ve fitku. A naše skupina cestovatelů :)