Den desátý

22.05.2015 04:01

Dnešní den pro nás začal dost pozdě, protože jsme byli unavení z Washingtonu a tak jsme vstávali až po deváté hodině, což není úplně běžné. Navíc já jsem hned po snídani šla zase spát a nakonec jsem měla ráno až ve dvanáct hodin v poledne. Protože byla venku strašná zima a hodně pršelo, tak jsme moc neměli co dělat. Hlavně proto, že jsme si na takovéhle počasí nevybavili kufry a máme s sebou každý jednu mikinu.

Takže jsme šli zase do fitness ale tentokrát jen na Wi-Fi, abychom zavolali domů a domluvili se s Honzou a Honzou, že přijedou na návštěvu. Ještě jsme čekali na Amela, jestli přijede a odveze Lindu a našeho spolubydlícího na bazén. Nakonec se tak zase nestalo a místo Amela přijel Honza a Honza. Po nějaké době jsme se dohodli, že pojedeme na společný nákup do jiného obchodu než je Giant. Protože v obchodě CocosFood nakoupil včera Alexej maso za strašně málo dollarů a my jsme chtěli ušetřit. Proto jsme vyrazili na společné nákupy  - ZASE. Když jsme do zmíněného obchodu přijeli, tak jsme si připadali jako v Sapě. Prostě asijský obchod, kde je milion druhů rýže, zeleniny, nudlí a všech různých ochucovadel. Nakonec jsme nakoupili celkem dobře a snad máme už pořádné zásoby na delší dobu.

Během nákupů v CocosFood jsme poznali fakt velký rozdíl v cenách hlavně masa a zeleniny. Třeba například limetky, měli 7 kusů limetek za jeden dollar, což je pro nás naprosto nepředstavitelné, že bysme šli v Čechách do nejlevnějšího obchodu třeba do Lidlu a koupili si za 25,- Kč sedm limetek. Taky čerstvé ryby měli za pár dollarů, ale ty jsme si nekoupili. Jen Honza s Honzou si koupili každý pár krevet.

Jednou docela zajímavostí z asijského obchodu bylo to, že tam prodávali jen latinoameričané. Věci, které jsou vyrobené v Americe, byly zase o dost dražší než v Amerických obchodech.

Po cestě domů jsme kluky pozvali na večeři, ale kluci nechtěli. Že jen půjdou na chvíli na návštěvu ještě. Ve finále jsme si udělali super večeři pro všechny a snad všem chutnala. Podávali jsme špízy z kuřecího masa, červené a bílé cibule, papriky a jako přílohu jsme měli ochucené hranolky, které jsou americkou specialitou. Ještě před večeří nám Honza ukázal AcroYogu, což je jóga, kterou cvičí páry.

Taky během návštěvy kluků jsme zjistili, že máme občas vybírat poštovní schránku. Když jsme ji otevřeli, tak jsme zjistili, že tam na nás čekají naše nové americké karty s americkou vlajkou. Které jsme si mohli vybrat při zařizování účtu v bance CapitalOne.

Celý den čekáme na Amela, až nám přiveze mapy bazénů v okolí. Právě je 22:02 a pořád nic. Pravděpodobně je dostaneme až zítra a třeba se i Linda dozví, kde vlastně bude celé léto pracovat, protože svůj bazén chudák ještě ani neviděla, natož aby se naučila s pump room. Amel má víc prací a prostě momentálně nic nestíhá. Doufáme, že se to během léta zlepší.