Den dvacátý sedmý - První párty v USA

09.06.2015 16:27

Konečně zase neděle. Počasí venku nebylo nic moc, takže ani lidí v bazénu nebylo moc. Tenhle týden byl, co se týká počtu lidí v bazénu, celkem odpočinkový. A přesto, že byl odpočinkový, tak jsme stejně byli vyčerpaní, jak snad zatím nikdy.

V sobotu večer se u nás stavil nečekaně Amel a dal nám rozpis služeb na další týden. A jako milé překvapení nás pozval na párty k sobě domů na nedělní večer. Ještě se zeptal, jaký druh alkoholu pijeme a co rádi jíme. Když jsme se ptali, co máme dovézt, tak řekl, že jídla i pití bude dost. Ať to necháme být.

Takže celou neděli na bazénech jsme se těšili na večerní párty. Nějak jsme si to ani nedokázali představit, jak to bude vypadat večer, ale těšili jsme se. Celý den ubíhal hodně rychle, protože se mnou si každý chtěl hrozně povídat na bazénu, tak jsem napovídala asi dvě hodiny v kuse v angličtině, což je můj dosavadní rekord. A Linda zase řešila koupi nového telefonu, která ji zabrala tolik času, že si ani skoro nevšimla, že už je deset hodin v práci.

Kolem půl deváté jsme se všichni sešli na bytě a potřebovali jsme se připravit na párty. Nějak jsme to nepřeháněli s malováním a oblíkáním, jako třeba na párty v Praze. Teda my Češi jsme to nepřeháněli. Alex zabral koupelnu asi na 25 minut a vylezl celý vyvoněný a očividně čekal, že večer si najde nějakou holku na jednu noc, protože po celé vaně byly jeho chlupy. Další pecka od tohohle týpka.

V devět nás vyzvedl Hunter, což je bývalý spolužák Amela a zároveň jeho spolubydlící. Byl o dost přesnější, než jsme zvyklí od Amela, takže jsme fakt v devět měli odvoz, jak bylo slíbeno. Skoro jsme i zapomněli vzít brambůrky, které jsme koupili na večer. Bylo to fakt vtipný, normálně bychom přinesli lahev každý, ale v Giantu se tvrdý alkohol koupit nedá a Amel říkal, že si nemáme dělat starosti. Tak jsme šli jak socani s brambůrkami.

Když jsme přijeli do domu, kde se párty konala, tak jsme nestačili zírat, jak je to hustý. Všude milion jídla a alkoholu. Úplně krásně přichystaný všechno, naklizeno. Prostě párty jak z Amerického filmu. A to jsme fakt nečekali. Pořád jsme chodili po těch místnostech a děsně se divili. Pak přijely dvě černošky. Tak jsme se s nimi začali po chvilce bavit a najednou se do domu nahrnulo asi 35 lidí. A sice to byla Americká párty, ale 90% lidí v domě byli Češi. Ale protože jsme chtěli, aby nám rozuměli Američani, tak jsme se ve větší části bavili v angličtině. Najednou to šlo fakt všem úplně samo. Nejhustější pán byl táta Huntera. Prostě chlap, kterému mohlo být třeba přes padesát, a hrozně si užíval to, jak mu 35 lidí kolem dvaceti let ničí dům a se všema se chtěl strašně fotit a objímat a prostě já nevím, co všechno ještě.

Tahle párty stála za to. Doufáme, že brzy bude další. Trošku jsme taky poznali Amela z jiné než pracovní stránky. A taky jsme viděli, jak vypadá jeden další supervizor. Nakonec nás kolem třetí odvezl Huntera táta domů. A my jsme se nestačili přestat ani smát z toho všeho, co jsme ten večer zažili. A abych nezapomněla. Na párty s námi byl i Alex, který se choval jak utržený ze řetězu. Jako příklad můžu uvést třeba to, že si vzal plyšáka Pikachu a předváděl,
že s ním má sex. Tak aspoň k něčemu mu těch dvacet pět minut v koupelně bylo.