Den pátý

17.05.2015 15:01

Sobota, 16. května. Tenhle den jsme začali ve fitness, tentokrát všichni tři. A protože je fitness hned pod LO, tak tam máme dobrý signál na internet a můžeme aspoň číst zprávy

na facebooku o tom, jak se hraje hokej. A protože nemáme v apartmánu TV, tak se můžeme koukat na televizi aspoň v době, kdy cvičíme. Ale hokej jsme nikde nenaladili. Protože v Americe se prostě hokejem nežije, minimálně aspoň ve Virginii.

Po návratu z posilovny jsme šli na apartmán, trošku se zkulturnit a uvařit si oběd, abychom nemuseli navštívit zase nějaký fast food během práce. Amel říkal, že nám zavolá mezi 11 - 12 hodinou, ale volal už v půl 11 a řekl, že tady bude za 20 minut. Takže jsme vodu na těstoviny zase vypnuli a jeli do práce jen s troškou zeleniny a sendvičem v batůžku.

Během cesty do práce nám Amel řekl, že se stavíme u něj doma. Bydlí pár minut od nás autem v krásném domě v luxusní čtvrti v Leesburgu. Docela nás pobavilo, že má ještě Vánoční výzdobu, ale proti gustu… Taky doma chová dva hady, jednoho obrovského, který se jim volně plazí po koberci a druhého malého, který je miminko toho velkého. Taky chová doma králíčka, ale prý to není pro zábavu hadům.

Nejdříve jsme přijeli na jeden bazén, který už jsme viděli v předchozí den v práci, ale tentokrát jsme ten bazén ještě museli vyčistit. Takže nás klasicky čekalo luxování bazénu, kartáčování, připravování stolů a lehátek okolo bazénu, čištění brouzdaliště pro děti, dávání chemikálií do vody a čištění skimerů. Čistění skimerů je docela zábavná práce, kord když máme pravidelně v každém druhém žábu a včera dokonce i hada, velká paráda vzhledem k mé lásce k těmto tvorům.

Po vyčištění bazénů nám Amel řekl, že má hlad, a že nás vezme do Five Guys, což je oblíbená burgrárna v Americe. A protože mi Vašík přesně řekl ještě před odletem, co si mám dát, tak jsem měla jasno při výběru. Já, Dáda i Linda jsme si dali Little Bacon Cheeseburger a hranolky a samozřejmě nemohla chybět ledově vychlazená Zero Coca - Cola. A ještě k té Coca-cole, mají tu asi 8 druhů zero, všechny možný sladký příchutě. Náš trh je očividně dost mimo s ochucenou coca-colou.

Po přejedení ve Five Guys jsme jeli zpátky na bazén asi na minutu a poté jsme pokračovali na další bazén, který byl opravdu krásný. Sice jen pro jednoho plavčíka, ale vážně krásný. Jistá naděje tu je, že by mohl být třeba náš, protože je blízko našeho domu - cca 25 minut na kole. Když jsme připravovali tenhle bazén na otevření, tak Amel musel na chvíli odjet za jinýma plavčíkama. A v tu chvíli se zatáhlo nebe a spustila se neuvěřitelná bouřka. Během asi dvou minut jsme se mohli přihlásit do soutěže Miss mokré tričko, protože ten déšť byl fakt silný a bouřka taky. To jsme vůbec nečekali, že to bude až tak silná bouřka. Poté přijel Amel, všechno jsme uklidili a odvezl nás domů.

Během pátého dne jsme se naučili hlavně slovo Wigger, což je v překladu bílý negr. A taky jsme zjistili, že Amel je pouze o rok starší než my, což jsme vůbec nečekali. Večer jsme si zase pustili film a šli spát. Na party musíme počkat až do července, až Lindě bude taky 21.