Den sedmý

19.05.2015 02:03

Ani nevím, jestli mám zase psát, že naše ráno vypadalo tak, že jsme vstali, nasnídali se a šli si zacvičit, ale když to nenapíšu, mohlo by to vypadat, že jsme nic nedělali, takže začnu naprosto stejně jako každý den. A protože prostě v Americe se očividně nic neplánuje, tak jsme ani v 11 dopoledne ještě nevěděli, jestli vůbec půjdeme do práce. Nakonec Dáda napsal Amelovi a ten nám obratem hned dal vědět, že se máme sebrat a jet na bazén, kde jsme byli naposledy - přihlásit se do systému, vyčistit bazén, uklidit okolo, zkontrolovat chemikálie a udělat potřebné náležitosti, odhlásit se a jet zase domů. Wow první den v práci bez Amela.

My jsme věděli, že ten bazén není úplně za rohem a taky díky tomu, že se tady pořád někde ztrácíme, tak už Linda cca věděla, kudy vlastně se na bazén dostaneme. Celá cesta trvala cca 25 minut a bylo šílený vedro, sluníčko nezašlo asi ani na vteřinku, takže jsme na bazén přijeli celí mokří. Zavolali jsme Amelovi, aby nám dal kód na zámek a začali jsme si plnit povinnosti. Takže já jsem zase vzala lux a začala čistit bazén stejným směrem jako minule, než začala bouřka. A světe div se - ve chvíli, kdy jsem se dostala na stejné místo, tak se zase něco rozbilo, tentokrát v pump room. Takže jsme zase všechno uklidili, vzali kola a jeli zase půl hodiny domů. Z toho jsme nebyli úplně nadšení. Zítra máme jet zase na bazén, abychom ho konečně dočistili, tak asi začnu luxovat z druhé strany, aby nebyla půlka vyluxována třikrát a druhá půlka ani jednou.

Po obědě jsme se rozhodli, že vyrazíme na výlet. Teda spíš na nákupy, prostě nás nebaví sedět doma na zadku a chceme něco poznávat. Přes odpoledne jezdí autobusy do Dulles Town Center každou půl hodinu, tak jsme jeli a chtěli jsme si prohlédnout obchody pořádně, když jsme měli celé odpoledne čas. Nakonec jsme zjistili, že v Aeropostale mají zrovna super slevy, tak jsme si každý něco koupili. Konkrétně já úplně parádní kraťasy za 10$, jejichž původní cena byla asi 24.50$.

Po návratu na naše místo bydlení jsme si ještě zašli do jednoho obchůdku nakoupit nějaký věci a mazali domů si udělat večeři. Protože máme tu bezva novou pánev, o který jsem už psala předchozí den, tak jsme si udělali tortilly s kuřecím masem a zeleninou. Takže ani hlady tady netrpíme.

Ještě bych ráda věnovala speciální odstavec veverkám. Protože prostě veverky jsou tady všude, naprosto všude. Jestli v České republice jsou všude třeba ptáci, tak prostě v USA jsou ve stejném počtu veverky. Na každé cestě kamkoliv potkáváme veverku, a ony se nás ani nebojí, teda ty velký, ty už se nebojí. Ale pak jsou tady jejich mláďátka a ty jsou úplně stejný jako Chip a Dale z Rychlý roty.