Party party party

06.07.2015 21:48

Kdyby se Vám zdálo, že jsem nějakou dobu nepsala. Tak je to právě proto, že se neděje vůbec nic zajímavého. Pořád dokola jen slavíme, spíme, vaříme, jsme na bazénech. Je to celkem stereotyp, vlastně celkem hodně. Ale aspoň že máme ty párty a můžeme se vidět se super lidmi. Většinou jsou to párty u někoho doma a je tam kolem 20-30 plavčíků. Samozřejmě 90% lidí jsou Češi a Slováci. Myslím, že na konci léta budu umět lépe slovensky než anglicky. Je docela problém svozit všechny lidi na jeden apartmán, ale jsou tady jedinci, kteří jsou ochotní. Takže se vždycky nějak domů dostaneme.

Americký párty jsou super. Když je párty u někoho z Američanů, tak bere jako samozřejmost, že nakoupí hodně druhů a lahví alkoholu, nealka a ještě připraví pohoštění. Opravdu si každý přijde na své. Ten víkend jsme byli na dvou párty. Obě dvě se konaly v Leesburgu. Jedna se konala u Tommyho, to je Korejec, který chodí k velkému Honzovi na bazén a skamarádili se. Je to celkem dost bohatý pán, takže jsme viděli jeden z luxusnějších domů, které tady jsou. Nicméně i když to stálo neskutečně moc peněz, tak pořád je to strašně moc Americké a každá kuchyň vypadá v podstatě stejně. Jen se liší velikostí, barvou a značkou spotřebičů. Vlastně všechno v našem okolí vypadá fakt stejně.

Druhá párty se konala u Amela. A protože Linda měla narozeniny, tak se pořádně oslavovalo. Musím říct, že to byl celkem náročný víkend, ale všichni jsme si užili spousty srandy, takže máme na co vzpomínat. Mimochodem dělat plavčíka je náročné poslední dobou hlavně na játra.